ResidŔncies UniversitÓries

Residència de Manresa

RESERVAR PLAăA
 

 

Benvolgut/da estudiant

 

Per a realitzar la reserva de plaça d'un habitatge universitari a Manresa hauràs de seguir els passos següents:

 

  1. En primer lloc hauràs d’emplenar les teves dades personals i  escollir la modalitat de Residència que desitges entre les 2 següents:
  2. Habitatge individual:  En aquest cas podràs gaudir d’un habitatge totalment moblat per tu sol, amb cuina i bany. Preu:674€/mes (preu final).
  3. Habitatge compartit: si vols ocupar un habitatge compartit, has de triar aquesta modalitat. En cas que ja sàpigues qui és el teu acompanyant l'has a posar el camp d’observacions i ell/a també ha de realitzar la reserva per part seva. En cas que no tinguis ningú, ja et buscarem un company/a. Preu: 405€/mes (preu final) cadascú.
  4.  Un cop emplenades les dades del formulari hauràs d’enviar adjunts a l’adreça comercial@visoren.es els següents documents escanejats:

      I.        DNI, NIE o passaport en el seu cas.

     II.        Justificant del pagament de la fiança (700€en cas d'habitatge individual i 500€ en cas d'habitatge compartit) realitzada en el següent núm. de compte: Banc de Sabadell:  ES78 0081 5098 60 0001291732. 

 

Per garantir la reserva de la plaça cal que es realitzi aquest ingrés de 500€ o 700€ depenent de la modalitat de residència triada. Aquests diners es corresponen amb la fiança per tant no són una quantitat a fons perdut. La fiança es tornarà al final del contracte sempre que es deixi lhabitatge en bones condicions. A partir del dia 25 de juliol no es tornarà la fiança per cap motiu als estudiants que renunciïn a la plaça i finalment no accedeixin a la residència.


El contracte se signarà a l'entrada a la Residència i tindrà una durada de 10 mesos entre l'1 de setembre i el 30 de juny.

 

Un cop rebem els documents sol·licitats t’enviarem per mail la confirmació de la teva reserva.

SEG▄ENT
Ubicaciˇ

Avinguda Universitària, 12, Manresa, Espanya

 
NotÝcies
07/04/2022

VISOREN homologada AHC

VISOREN ha estat homologada com a promotor social per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Contacte
T. + 34 93 418 33 16
M. comercial@visoren.es
VISOREN Copyright ę 2013
Tots els drets reservats