Qui som

Visoren és una empresa privada que ofereix als ciutadans habitatges funcionals a preu assequible. Vam néixer l’any 2002 amb l'objectiu de construir, promocionar i gestionar habitatges de protecció oficial en règim de lloguer i d’aquesta manera, cobrir una demanda real del mercat.

 

Des de llavors, hem posat a disposició de la població gairebé 3.000 habitatges de protecció oficial i som una de les empreses i entitats promotores d’habitatge adherides al Registre d’Entitats Promotores d’Habitatge Protegit, auspiciat per la Diputació de Barcelona.

 

Som un equip multidisciplinar i amb experiència que vetllem per la comoditat dels nostres inquilins, que ens preocupem per atendre al nostre client en tot allò que pugui necessitar perquè no s’hagi de preocupar per la seva llar.

 

Actualment tenim promocions a diverses comunitats com Catalunya, Madrid, Astúries i la Comunitat Valenciana.

alt

Ecoeficičncia

Tots els nostres edificis, tant d’habitatges de protecció oficial com de residències universitàries, estan construïts sota els paràmetres de construcció i sostenibilitat que potencien l’estalvi energètic i una reducció en els despeses de subministres.

 

Per a Visoren és essencial poder construir els nostres habitatges amb tots els criteris d’ecoeficiència a més d’oferir dissenys avantguardistes i habitatges funcionals.

Quč fem

Treballem per oferir a la ciutadania els habitatges de lloguer que més s’ajusten a les seves necessitats, i per això, dissenyem, promovem, construïm i gestionem habitatges protegits en règim de lloguer.

 

Som especialistes en dues àrees d'actuació: els HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL EN LLOGUER i el LLOGUER D'HABITATGES EN RESIDÈNCIES UNIVERSITÀRIES.

 

Promovem, construïm i gestionem promocions d’habitatges de protecció oficial per oferir a la ciutadania en règim de lloguer, i ens encarreguem de gestionar i explotar aquests habitatges durant el període de temps pactat amb l’Administració. Els ciutadans compten amb nosaltres per optar a un habitatge adaptat a les seves necessitats i ens preocupem per què la seva estada sigui el més còmode possible.

 

D’altra banda, també construïm, promovem i explotem Residències Universitàries. Aquestes residències, a més de disposar d’habitatges individuals i dobles, compten amb espais comuns creats per a facilitar l'estudi i la convivència entre els estudiants.

VISOREN Copyright © 2013
Tots els drets reservats